Disseny

Volem ser l’extensió de la teva empresa i per aquest motiu oferim tot el nostre coneixement i el know-how que tenim com a fabricants.

 

El nostre departament d’enginyeria s’ocupa del disseny en 3D de matrius i utillatges i del disseny de peces i conjunts metàl·lics amb processos de fabricació de tall per làser, plegat, soldadura i o premsa, en funció de les característiques necessàries del producte.

 

Ens ocupem d’industrialitzar d’inici a fi qualsevol producte abans de començar la seva fabricació. Dissenyem en 3D, proposem canvis si veiem oportunitats de millora, i si és necessari oferim la fabricació de prototips per validar el disseny definitiu. Fem l’escandall de la peça o conjunt i realitzem els plànols necessaris de cada una de les operacions, realitzant programes de tall, plegat i soldadura. Definim amb el nostre departament de qualitat la manera de mesurar i assegurar els punts o cotes crítiques a cada una de les fases de fabricació. Una vegada fem tots els passos previs, entrem la comanda al nostre ERP i comencem a fabricar.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.