Enginyeria

Coneixem el metall i ens apassiona posar a disposició dels nostres clients tota la nostra experiència acumulada al llarg dels anys per oferir el nostre millor assessorament.

 

Industrialitzem la fabricació de qualsevol peça metàl·lica, definint sempre el millor procés productiu. Per fer-ho, integrem tots els nostres processos de fabricació en funció de les necessitats de cada projecte: Construcció de matrius, Estampació metàl·lica, Tall per làser, Punxonat, Plegat i Soldadura entre d’altres.

 

Treballem conjuntament amb els nostres clients per aconseguir l’objectiu pel que fa a costos i qualitat en cada cas. La interacció de les nostres tres seccions de fabricació, taller de matriceria, secció de premses, tall per làser, plegat i soldadura ens permet optimitzar al màxim la fabricació de qualsevol peça o conjunt metàl·lic.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.