Enginyeria i disseny

Coneixem el metall i ens apassiona posar a disposició dels nostres clients tota la nostra experiència acumulada al llarg dels anys per oferir el nostre millor assessorament.

 

Industrialitzem la fabricació de qualsevol peça metàl·lica, definint sempre el millor procés productiu. Per fer-ho, integrem tots els nostres processos de fabricació en funció de les necessitats de cada projecte: Construcció de matrius, Estampació metàl·lica, Tall per làser, Punxonat, Plegat i Soldadura entre d’altres.

 

Treballem conjuntament amb els nostres clients per aconseguir l’objectiu pel que fa a costos i qualitat en cada cas. La interacció de les nostres tres seccions de fabricació, taller de matriceria, secció de premses, tall per làser, plegat i soldadura ens permet optimitzar al màxim la fabricació de qualsevol peça o conjunt metàl·lic.

Volem ser l’extensió de la teva empresa i per aquest motiu oferim tot el nostre coneixement i el know-how que tenim com a fabricants.

 

El nostre departament d’enginyeria s’ocupa del disseny en 3D de matrius i utillatges i del disseny de peces i conjunts metàl·lics amb processos de fabricació de tall per làser, plegat, soldadura i o premsa, en funció de les característiques necessàries del producte.

 

Ens ocupem d’industrialitzar d’inici a fi qualsevol producte abans de començar la seva fabricació. Dissenyem en 3D, proposem canvis si veiem oportunitats de millora, i si és necessari oferim la fabricació de prototips per validar el disseny definitiu. Fem l’escandall de la peça o conjunt i realitzem els plànols necessaris de cada una de les operacions, realitzant programes de tall, plegat i soldadura. Definim amb el nostre departament de qualitat la manera de mesurar i assegurar els punts o cotes crítiques a cada una de les fases de fabricació. Una vegada fem tots els passos previs, entrem la comanda al nostre ERP i comencem a fabricar.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.