Matriceria

Vàrem néixer matricers i el nostre ADN és la matriceria, això es reflecteix en la nostra manera de veure la fabricació de qualsevol peça, sigui estampació o de tall per làser, plegat o soldat.

 

Dissenyem i construïm les nostres matrius i utillatges, aquest fet fa que puguem disposar de fiabilitat i seguretat en el nostre procés productiu. Construïm matrius de precisió amb exigències molt a altes pel que fa a toleràncies.

 

Amb un gran equip humà altament qualificat, aquesta secció ens permet realitzar manteniments preventius i correctius per garantir la fiabilitat durant el procés de fabricació i poder donar resposta d’una manera immediata a qualsevol contratemps que pugui haver-hi durant el procés productiu.

Disposem de màquines d’erosió per fil (EDM), màquines d’erosió per penetració, centres de mecanitzat, rectificadores, fresadores que ens permeten construir recanvis d’una manera àgil i proactiva.

 

Aquesta secció és vital per la nostra empresa i els clients amb els quals treballem es beneficien del que podem aportar en la millora dels seus productes.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.