JOM-instalaciones-exteriores

Som una empresa ubicada a Lliçà d’Amunt, Barcelona i fabriquem components i conjunts metàl·lics en sèrie. L’empresa va ser fundada pel Sr. Josep Calls Sarroca, iniciant l’activitat amb un petit taller de matriceria. Amb el pas del temps hem anat integrant diferents processos de fabricació i actualment estem especialitzats en la fabricació de peces mitjançant l’Estampació metàl·lica i la Construcció de matrius, Tall per làser, Plegat CNC i Soldadura. Disposem d’un departament tècnic format per persones altament qualificades i oferim un servei 360° als nostres clients. Assessorem sobre possibles processos productius, enginyeria, qualitat, materials, acabats, etc.

 

La nostra principal motivació és treballar amb els nostres clients i ajudar a dissenyar, desenvolupar, millorar i oferir un producte amb el qual estiguin completament satisfets, tant en servei, com en funcionalitat, qualitat i preu.

Detectem la necessitat del client i a partir d’aquí analitzem les opcions disponibles per fabricar. Ens apassiona la nostra feina i creiem en la millora contínua de tots els nostres processos. Disposem d’una superfície útil de treball de 4500 m² i amb una maquinària d’última generació, som una empresa multisectorial que amb el pas dels anys ens hem especialitzat a adaptar els estàndards de qualitat depenent de les necessitats i exigències dels nostres clients. Actualment, produïm per sectors com l’automoció, construcció, energies renovables, motociclisme, línia blanca, sector elèctric, mobiliari urbà, sector mèdic i sector ferroviari, entre d’altres.

 

Tenim una forta creença amb l’honestedat, el respecte i la proactivitat. Per nosaltres és molt important aconseguir sinergies amb els nostres clients, proveïdors i col·laboradors. La recerca de la satisfacció dels nostres clients i la feina ben feta, són part de la nostra identitat. Avui dia subministrem productes a Espanya, França, Polònia i el Canadà.

Marquem la diferència

Aportem la millor solució per optimitzar el procés de producció de la peça, per tal d’oferir un preu competitiu i mantenint els nostres estàndards de qualitat.

qode-np-item

Analitzem la teva proposta

qode-np-item

Escollim el millor mètode de fabricació

qode-np-item

Aportem la nostra experiència i tecnologia

qode-np-item

Validem mitjançant prototips

qode-np-item

Fabriquem

Qualitat i medi ambient

Certificats en ISO 9001

 

En un mercat cada vegada més exigent, el nostre departament de qualitat assegura que les fabricacions compleixen amb els requisits dels nostres clients i dels seus productes. Industrialitzem la fabricació de components metàl·lics amb processos robustos i pactats amb els nostres clients, per garantir que assegurem el nostre compromís i el dels nostres clients. Quan industrialitzem qualsevol peça assignada, els nostres departaments d’enginyeria i qualitat treballen conjuntament per garantir el compliment dels requisits de la peça o conjunt. Es defineix el mètode necessari de verificació a cada una de les operacions de la peça i es prepara la documentació necessària per a la seva homologació i posterior fabricació. Els utillatges per garantir el procés de fabricació proposat pel departament de qualitat també es dissenyen i es construeixen a JOM:

 

La reducció de la petjada de carboni és una de les nostres prioritats per contribuir en la millora del medi ambient i el de les nostres vides, hem de ser cada vegada més eficients i vetllar per la sostenibilitat. Creiem en l’economia circular i actuem en aquesta direcció incorporant processos de reciclatge i el correcte tractament de residus a les nostres instal·lacions.

 

Gran part de l’energia elèctrica consumida a JOM es produeix amb panells solars instal·lats a les nostres cobertes. Utilitzem materials reciclats per l’embalatge i l’expedició de les nostres fabricacions.

Missió

Ens apassiona el que fem i la nostra motivació és continuar creant oportunitats de negoci. Aprendre de tot allò que ens puguin oferir les noves tecnologies i anar millorant els nostres processos productius i de servei als nostres clients. La nostra missió és un creixement sostenible que ens permeti continuar gaudint de la feina ben feta.

 

Volem ser coneguts pel nostre compromís, professionalitat i qualitat dels nostres serveis.

Valors

Les nostres habilitats i el talent que conformen el nostre equip de treball i que volem seguir potenciant són: il·lusió, experiència, voluntat de millora, inconformisme i actitud proactiva.

 

L’honestedat i el respecte entre companys, clients, proveïdors i col·laboradors són dos valors innegociables a la nostra organització. El nostre desig és que aquests valors estiguin sempre presents al nostre dia a dia.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.