Estampació Metàl·lica

Un equip de professionals altament preparat se n’ocupa de la posada en marxa de les matrius a les nostres premses, la col·locació de les bobines de fleix a les nostres debanadores, les verificacions pertinents d’acord amb els requeriments de qualitat de cada peça, i la fabricació d’acord a les pautes de fabricació establertes.

 

Disposem d’una secció dedicada a la fabricació de peces metàl·liques mitjançant processos d’estampació automatitzats o per fases. El nostre parc maquinaria, ens permet tallar, doblegar, estampar, i embotir peces des de 40 TN fins 250TN.

Oferir aquest servei, en combinació amb els processos com el tall per làser, el punxonat, el plegat i la soldadura, ens permet donar una solució de 360º als nostres clients. També ens permet aconseguir sempre el procés òptim de fabricació i donar un alt valor afegit als nostres serveis tot reduint els costos de fabricació per l’automatització de processos.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.