Soldadura

Oferim cobertura a totes les necessitats de soldadura dels nostres clients mitjançant processos de soldadura mig, tig, impactes i resistència. Podem soldar diversos materials com l’alumini, l’inoxidable ( inox 301, inox 304, inox 430, inox 316, etc.), l’acer, el ferro i qualsevol material galvanitzat.

 

Disposem de diverses estacions robotitzades que ens permeten automatitzar processos i garantir la repetibilitat amb els nivells de qualitat.

Soldadura manual MIG i TIG

Disposem d’un equip humà professional que ens permet soldar peces de ferro, peces de xapa galvanitzada i peces d’alumini per diferents sectors com l’automoció, sector mèdic, mobiliari urbà, peces per al sector elèctric o per al sector de la construcció. Depenent de la necessitat de la peça apliquem soldadura MIG o TIG.

Soldadura per punts

La soldadura per punts és una altra aplicació de fabricació que oferim als nostres clients. Els utillatges per soldar sempre són dissenyats i construïts pel nostre taller de matriceria.

Estacions de soldadura robotitzada

Actualment, és habitual assegurar la qualitat de les nostres peces oferint processos de soldadura robotitzada. El ventall de robots de soldadura que disposem ens permet soldar conjunts o peces de fins a 2 metres de longitud, tant per sèries curtes com per sèries més llargues. Assegurem la qualitat de les soldadures i la seva repetibilitat.

T’acompanyem en els teus projectes

Jom t’apropa la qualitat dels seus productes siguis on siguis convertint els teus neguits en una solució única per a tu i la teva empresa. Actualment subministrem productes a Espanya, França, Polònia i Canadà.